Weekendowe bufety

Co gotujemy  na weekendowe bufety:

Dania przykładowe, sprzedawane wg wagi, przygotowywane na miejscu. Cena 8 zł/100g
Mamy również ciasta , napoje i procenty :)

imprezy okolicznościowe (5)

Dla mięsożerców:

  • Schabowy panierowany
  • Indyk w sosie
  • Filet kurczaka w panko
  • Gulasz z kaczki lub indyka
  • Mielone z indyka lub wieprzowe
  • Gołąbki wieprzowe
  • Fasolka po bretońsku
  • Kurczak pieczony
  • De Volaille
  • Schab ze śliwką
  • Sos boloński/carbonara
  • Ryby smażone
  • Pierogi z mięsem
  • Pierogi ruskie

Dla roślinożerców:

  • Kotlety warzywne
  • Kaszotto z warzywami
  • Risotto z warzywami
  • Warzywa gotowane
  • Lasagne ze szpinakiem
  • Gołąbki z kaszą i grzybami
  • Pierogi z serem
  • Frytki
  • Ziemniaki
  • Ser smażony w panierce
  • Placki ziemniaczane
  • Makaron
  • Fasolka w sosie pomidorowym
  • Pyzy drożdżowe

Witaminki:

  • Surówka z kiszonej kapusty białej
  • Surówka z kiszonej kapusty czerwonej
  • Surówka z marchewki
  • Buraczki na zimno
  • Surówka z białej kapusty
  • Surówka z pora
  • Surówka z selera
  • Kukurydza
  • Surówka z pekińskiej
  • Sałatka grecka
  • Ogórki kwaszone
  • Domowa lemoniada
  • Domowy kompot
  • Zupy dnia